VVS i ejendom

Ejendomsservice i høj kvalitet

VVS i ejendom

Overlad trygt din VVS i ejendommen til os

Har du en ejendom eller et ejendomskompleks, som du skal bruge ejendomsservice til? Så er du det rette sted. Hos Løvenholdt Aut.VVS & Kloakmester tilbyder vi alt inden for ejendomsservice. Med mange års erfaring inden for VVS- og kloakarbejde kan du trygt stole på, at vi leverer høj kvalitet og god service. Som professionelt og autoriseret VVS-firma sætter vi en ære i vores arbejde. Vi er mødestabile, pligtopfyldende og effektive. Hertil dækker vi hele Region Hovedstaden og Nordsjælland. Dette betyder, at vi hurtigt og effektiv kan rykke ud, når du har brug for det

Ved ejendomsservice er det essentielt, at du kan få skræddersyet en løsning, som passer til lige netop dine behov og din ejendom – Og det kan du hos os. Vi tager altid en uforpligtende snak med dig, så vi sammen kan finde den korrekte løsning til dig. På den måde er du sikker på, at du får en tilfredsstillende ejendomsservice.

Hvad får du med ejendomsservice hos os?

Vores mange års erfaring inden for VVS- og kloakarbejde gør, at vi kan udføre en stor palette af opgaver. Hertil er vi specialister i ejendomsservice. Gennem årene har vi derfor også hjulpet med at sikre funktionalitet og gode tilstande i diverse ejendomme og ejendomskomplekser. 

Når du vælger, at få ejendomsservice hos os, hjælper vi blandt andet med følgende: 

– Renovering
– Vedligeholdelse
– Service af ejendommens vand & varmeforsyning 

Passer ovenstående ikke på dine behov og ønsker? Fortvivl ej, vi udfører alt inden for ejendomsservice – Kontakt din lokale og autoriserede VVS-installatør. 

Kontakt os for VVS i ejendommen

Start dialogen omkring din kommende ejendomsservice allerede i dag – Vi er blot et opkald væk fra dig. Hos Løvenholdt Aut.VVS & Kloakmester tager vi os gerne tiden til, at komme ud og se på din ejendom samt at tage en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe dig. Hertil udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon: +45 71 10 33 35 eller på email: info@hlvvs.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.