Badeværelse

Skræddersyede løsninger til den rette pris

Badeværelse

Autoriseret VVS- & kloakarbejde

Badeværelset kan argumenteres for, at være et af husets vigtigste rum. Her er funktionalitet såvel som udtryk essentielt. Badeværelset er dog også udsat for mange barske ting, og kan derfor med tiden trænge til en kærlig hånd.

Uanset om du skal have udskiftet armaturer på badeværelset, eller have udført en totalrenovering af badeværelset, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med badeværelset, og er autoriserede. Dette er din garanti for veludført VVS-arbejde, som holder.

Renovering af badeværelse efter dine ønsker

Hos Løvenholdt Aut.VVS & Kloakmester skræddersyr vi altid vores løsninger til lige netop din opgave. Vi starter dog altid med at lytte til dine behov og ønsker – Vi tror nemlig på, at de bedste resultater skabes ved at have kunden i fokus. Med disse i tankerne, og med vores brede faglighed såvel som store erfaring, finder vi sammen de bedste løsninger.

En renovering af badeværelset kan være en stor og kompliceret opgave. Derfor anbefaler vi altid, at du allierer dig med professionelle fagfolk inden arbejdet påbegyndes. På den måde undgår du bekostelige fejl og mangler, som skal rettes efterfølgende.

Priser du kan stole på

Hos os går høj kvalitet og god service hånd i hånd. Dette gælder uanset opgavens størrelse. Vi brænder for at skabe flotte og funktionelle resultater, og sætter derfor en stor ære i at aflevere et resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem. Hos Løvenholdt Aut.VVS & Kloakmester efterlader vi derfor heller aldrig en opgave, som ikke er 100% løst. Men måske vigtigst af alt, en opgave som du ikke er 100% tilfreds med.

Ved at få udført VVS- & kloakarbejde af en autoriseret VVS-installatør, er du sikker på, at tingene udført korrekt. Dette gælder uanset om der er tale om en totalrenovering af badeværelset eller en mindre opgave. Hertil tror vi på gennemsigtighed i priser. Vi overholder altid det aftalte, og er klare i vores prissætning. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser på regningen.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse eller andre opgaver inden for VVS- & Kloakarbejde. Vi kan kontaktes på telefon: +45 71 10 33 35 eller på email: info@hlvvs.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.