Priser

Vi servicerer både privatpersoner & virksomheder

Priser

Priser du kan stole på

Hos Løvenholdt Aut.VVS & Kloakmester tror vi på gennemsigtighed i priser. Vi overholder altid det aftalte, og er klare i vores prissætning. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser på regningen.

Det første skridt i et samarbejde er en dialog, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker. Hertil vil vi måske gerne på besøg og besigtige opgaven. På den måde er vi sikre på, at vi giver dig det absolut bedste tilbud, som matcher dine behov.

Kessel Drehfix

Kessel Drehfix universal højvandsgulvafløb (med sidestuds til f.eks vaskemaskine eller håndvask) Ophugning af betongulv rundt om det eksisterende afløb og bortkørsel af eksisterende gulvafløb (max 12-14 cm betontykkelse) Montering af Kessel Højvandslukke Reetablering af betondæk (Fliser, epoxy er ikke inkl.) Pris 8.500 kr. inkl. moms

Oras Optima

Oras Optima berøringsfri armatur til kun 2.499,- inkl. montering. En vandhane der nedsætter vandforbruget med helt op til 50% – det er en besparelse der kan mærkes på pengepungen og som samtidig skåner miljøet.

IFÖ Sign

IFÖ Sign toilet med softclose toilet sæde i hårdtplast toilettet er med dobbelt skyl 2-4 liter og rengøringsvenlig Ifö Clean glasur til kun 3.995,- inkl. Moms og levering og montering. Samt bortkørsel

Finalist til Årets Håndværker 2020 🏆

Hør hvad vores kunder siger

Bad og køkken

Hyggelig og behagelig og god til at komme med forslag til løsninger. Arbejdet udført på bedste måde. Fuldt ud tilfreds.

– Peter Marcussen

Skiftet bæringer og 2 x blandingsbatteri

Lynhurtig svar, hurtigt opgaveløsning som aftalt.

– KN 317 ApS

Diverse VVS installationer

Dygtige til at fejlfinde og løse opgaven hurtigt og billigt.

– ALM & Thomsen Rådgivende ingeniører

Rør

God service og holder aftaler. Svarer hurtigt på spørgsmål, husker at vende tilbage. Godt arbejde. Ingen klager. Prisen dog dyr uanset hvem der betaler den. Kunne godt være billigere.

– Derya Tireli

Bad, køkken, radiator

Alt gik som planlagt. God kommunikation. De kom til tiden og udførte opgaven perfekt.

– Feldthaus Investment

Etablering af badeværelse i kælder

Tak til Løvenholdt Aut. Vvs & Kloarkmester, Henrik & hans team yder super service. De lytter til behov & ønsker & returnerer med konstruktive løsningsforslag & gode idéer. En behagelig, høflig og kompetent vejledning. Hermed vores varmeste anbefaling.

– Susanne Kjær

VVS Arbejde

Professional service, overholder alle aftale. både omkring fremmøde og priser. Jeg kan varmt anbefale Løvenholdt.

– Emcom

Monteret toilet

Meget professionel, hurtig og pæn udførelse af arbejde. Kan kun anbefale Løvenholdt VVS!

– Randi Lehmann Møller